Ljekar na penis stavio kokain, a djevojka umrla od predoziranja

Njemački doktor Andreas David Niderbihler (Niederbichler) ubio je svoju djevojku, frizerku Ivonu M. (Yvonne M., 38) tako što je prije oralnog seksa svoj penis posuo kokainom.

Djevojka to nije znala, a preminula je usljed predoziranja. Kako javljaju lokalni mediji, a prenosi ”The Sun”, par se upoznao preko stranice za pronalaženje partnera.

No, otac ubijene Jirgen (Jürgen) tvrdi da je njegova kćerka bila pacijentica doktora Niderbihlera te da ju je on odabrao za svoju žrtvu.

– Obećao joj je da će ju izliječiti, a sad je mrtva. Naša kćerka bila je zgodna i bila je njegova pacijentica. Operirao ju je dva puta zbog ozljede tetiva – rekao je shrvani otac koji je nakon smrti kćeri imao dva srčana udara.

”Moram nečim zaokupljati misli jer ću u suprotnom poludjeti. Da je stradala u nesreći, s tim bismo se znali nositi, ali ovo je puno teže”, dodaje otac.

Dr. Niderbihler je još od aprila u pritvoru, a tereti ga se i da je na penis stavljao kokain i dok je bio s još najmanje dvije žene, ali one su, srećom, preživjele.

Ljekar je radio kao šef odjela plastične hirurgije u njemačkoj saveznoj pokrajini Saksoniji-Anhalt. Ivonina porodica kaže da bi jedina pravedna kazna za njega bila doživotni zatvor.(Next News) »Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *