Životna drama Selme Bajrami

“Samo neka Mujo više sjaše s mene”

Pjevačica Selma Bajrami prolazi kroz mučan period u životu jer bivši muž Mujo Musić pokušava da joj oduzme dijete. Kako kaže, nije mogla da podnese razne tužbe i prijave socijalnoj službi.

Samo hoću da sjaše više s mene. Meni je opet prije neki dan došla socijalna služba na vrata. Non-stop nešto izmišlja, kako ja ostavljam dijete, kako ga zapostavljam… Kada sam na nastupu, u sigurnim je rukama, čuva ga moja mama. Prijavila sam se u jednu agenciju za zaštitu žena, jer više ne znam kako od njega da se odbranim, stalno se vučem po sudovima zbog njegovih neosnovanih tužbi, stalno mi šalje socijalne službe, ne mogu više to da trpim. Svašta radi, spletkari, čak sumnjam, mada nisam sto odsto sigurna, da su osobe koje su mene zastupale prenosile informacije suparničkoj strani i sad radim na tome da prikupim sve dokaze. To je stvarno pakao, ali to se ne vidi na meni, ja sam uvijek nasmijana i samo guram naprijed”, izjavila je Selma.

Selma sa sinom Darisom živi u vili nadomak Beča. Ona kaže da je njen bivši suprug taj koji zanemaruje sina.

“Moj bivši muž mi dijete predaje kao paket sa 15 metara razdaljine. Kada mu ga dajem, on mi uopšte ne prilazi, nit me gleda u lice, niti mi se obraća. On me i dan-danas maltretira, šalje socijalne službe da bi mi našao neku mrlju u odgoju našeg djeteta koje je divno. Ja sinu ne branim kontakt s ocem, evo, šest posljednjih vikenda su proveli zajedno, prema tome, ne shvatam šta hoće više od mene”, ogorčena je Selma.

Na pitanje zbog čega misli da joj Mujo to radi, Selma je bila oštra na riječima:

“Šta reći za osobu koja u tri godine promijeni dvije žene i ima dvoje djece sa dvije različite žene. On gazi preko svega, ne preza ni od čega. Nezadovoljan je svojim životom ili nikad nije prestao da me voli, nikad me nije prebolio, pa mi se sad sveti”, zaključuje Selma Bajrami.

 


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *