Prvo seksualno iskustvo poznatih

Javne ličnosti moraju biti svjesne da su ulaskom u šou-biznis ostavili privatnost iza sebe.

O njihovim životima se često zna sve. Javne ličnosti moraju biti svjesne da su ulaskom u šou-biznis ostavili privatnost iza sebe, međutim mnogi poznatih pjevača ipak sa rezervom govore o najintimnijim stvarima iz svoje prošlosti. Naravno, postoje i oni koji o tome govore otvoreno. Pogledajte listu poznatih koji su govorili o svom prvom seksualnom iskustvu.

Nemanja Stevanović

Poznatom srbijanski pjevaču i učesniku treće sezone “Zvezda Granda”, prvi put je ostao u lijepom sjećanju.

– To se desilo davno, kad sam imao 16 godina, sa djevojkom sa kojom sam bio 2 godine u vezi- rekao je Nemanja, dodavši da mu je bilo “fantastično”.

Suzana Mančić

Čuvena voditeljica ima svoje viđenje prvog puta.

– Gubljenje nevinosti je traumatično iskustvo, jer tada završavate jedan život i započinjete drugi. Meni je prvi put bilo prelijepo, a izgubila sam nevinost sa 16 godina. Toliko sam bila zaljubljena u tog dečka da sam željela samo njemu da se dam. U to vrijeme je donja granica bila 16 godina, i moram da kažem da sam jedva čekala da napunim toliko da bih sa njim uživala- rekla je ona.

Ognjen Amidžić

Voditelj je priznao da je bio smotan tokom svog prvog puta sa djevojkom.

– Po mom uvjerenju prvi seks sam doživeo sa 15 godina. Tada sam vjerovao da sam imao seks, ali sada, kada malo bolje razmislim, smatram da sam radio sve osim toga- rekao je Ognjen i dodao kroz smijeh:

-Sjećam se da sam pozvao drugaricu iz srednje škole u stan, kada moji nisu bili kod kuće i tada smo radili to nešto, što nikako ne bi moglo da se računa u seks- završio je voditelj.

Zdravko Čolić

Najveća zvijezda sa ovih prostora je jednom prilikom otkrio detalje svog prvog puta sa djevojkom.

– Prvi seks sam doživio kao jako mlad, sa jednom čobanicom. To se desilo na livadi, pa nisam ja džabe Bosanac! Okolo je bio neki kamenjar, u blizini riječica, čista idila. Tim seoskim djevojkama koje su čuvale ovce sam kao dijete iz grada bio jako simpatičan- priznao je Čola.

 


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *