Unovčila svoj najjači adut

Prekinula sportsku karijeru zbog manekenstva i sada sve ostavlja bez daha

Slovakinja Lucija Javorčekova jako je popularna u svojoj zemlji. Ona je prvakinja u biciklizmu, a 2018. oprostila se od aktivnog bavljenja sporta. No, sad se odlučila posvetiti manekenstvu, na radost velikog broja muške populacije.

Njezina ljepota bila je presudna

Njezina je ljepota bila presudna, pa nije mogla odbiti ponude da se okuša kao manekenka, odnosno da se kasnije manekenstvu u potpunosti posveti. Još se prije vrlo brzo probila u tom svijetu i počela osvajati Instagram. Objavljuje ustrajno svoje seksi fotografije na zadovoljstvo svojih fanova.

Bila je sjajna biciklistikinja

Javorčekova je bila sjajna, talentirana biciklistkinja. No kako baš i nema previše novca u tom sportu, odlučila je unovčiti možda i daleko jači adut, svoj izgled i dobro joj ide. Ova sportašica vrlo brzo je sve preokrenula u svoju korist, a njezin profil na Instagramu neki su procijenili i – najboljim.

– Niko nije toliko seksi kao Lucija, Najljepša sportašica svijeta, prezgodna je – samo su neki od potpisa na njezine brutalne fotografije koje usitinu ostavljaju bez daha.

A ono što pokazuje do sada je već oduševilo više od milion onih koji ju prate. Vrlo često zgodna Slovakinja daje im savjete kako ostati u dobroj formi.

 


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *