Pogledajte katalog estradnog makroa sa svim djevojkama

Srpski telegraf ekskluzivno je došao do kataloga s fotografijama prostitutki koje je podvodio Mihajlo Maksimović, najveći makro u regionu.

Maksimović je nedavno uhapšen na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla”, a tereti se za organiziranje lanca prostitucije.

Prema riječima izvora Srpskog telegrafa iz istrage, osim Maksimovića, iza rešetaka se našao i njegov saučesnik Dušan Milenković, a policija je od njih zaplijenila tehniku i spiskove s imenima djevojaka koje su uveli u svijet prostitucije, među kojima su i poznate srbijanske pjevačice, voditeljice i starlete.

– Maksimović se ozbiljno posvetio biznisu od kojeg je zarađivao milione. Djevojke je vodio kod fitnes trenera s kojim je sarađivao, neke je tjerao i da se podvrgnu plastičnim operacijama, uglavnom grudi i usana. Potom ih je slikao i pravio kataloge s profesionalnim fotografijama da bi klijenti s dubljim džepom izabrali djevojku za eksplicitne stvari. Naime, prostitutke su na slikama bile obučene samo u skupocjeni donji veš i u izazovnim pozama, a na muškarcima je bilo samo da pokažu prstom koja od njih im se sviđa – priča sagovornik Srpskog telegrafa.

Kako ističu, mušterije su od poznatog srpskog makroa unajmljivale dame lakog morala i plaćale ih po satu.

– Klijenti su bez problema izdvajali od 300 do 400 eura kako bi proveli sat s prostitutkom. Seks-sastanci su se dogovarali u strogoj tajnosti, a diskrecija je bila zagarantirana. To i ne čudi jer je uglavnom bila riječ o bogatoj klijenteli, među kojima su i poznati sportisti, fudbaleri i političari. Međutim, klijenti ipak strahuju da bi njihova imena mogla isplivati u javnost i na taj način obrukati porodicu – kaže izvor Srpskog telegrafa.

Maksimović je vodio računa o djevojkama koje je podvodio, a u evidenciju je bilježio čak i podatke o tome kad koja od njih ima menstruaciju.

– Ništa nije prepuštao slučaju. Gledao je samo kako da što više zaradi, ali i da oko sebe okupi samo prostitutke koje bi mu dovele što veći broj klijenata. On je otišao toliko daleko da je pravio bilješke o svakoj djevojci, pa čak i kad su bolesne ili imaju neki drugi problem zbog čega nisu bile sposobne da rade – tvrdi sagovornik Srpskog telegrafa.

 


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *