Capsiplex: Svjetski preparat broj jedan za mršavljenje

Djelovanje Capsiplexa klinički je dokazano istraživanjem provedenom na američkom sveučilištu u Oklahomy gdje je jedan dio ispitanika prije vježbanja dobio Capsiplex, a jedan dio placebo.

Ispitanici koji su uzeli Capsiplex pokazali su sljedeće rezultate:
– njihov organizam trošio je 3 puta više kalorija prije vježbanja,
– tokom 60 minuta nakon vježbanja njihovo je tijelo sagorijevalo 12 puta više kalorija.

Jedna kapsula Capsiplexa sagorijeva jednaki broj kalorija kao 25 minuta trčanja, kao 40 minuta bicikliranja ili kao 80 minuta hodanja. Ova tehnologija mršavljenja savršen je spoj snage prirode i znanstvenih dostignuća nove generacije.

Takav klinički dokazan učinak mršavljenja temeljen je isključivo na potpuno prirodnim sastojcima, a najvažniji je kapsikum, ekstrakt ljute papričice, dobro poznat po svojoj izuzetnoj sposobnosti da sagorijeva kalorije, podiže energiju i ubrzava metabolizam.

Capsiplex, za razliku od mnogih drugih preparata za mršavljenje, sagorijeva i masti i ugljikohidrate, dodatno pojačava proces termogeneze i smanjuje apetit što kumulativno značajno utiče na smanjenje tjelesne težine.

Veliku učinkovitost Capsiplexa prepoznala je i svjetska filmska industrija. Samo neke od velikih hollywoodskih zvijezda koje koriste Capsiplex su: Brad Pitt, Jennifer Lopez i Angelina Jolie.

Capsiplex pakovanje od 30 kapsula možete kupiti u svim boljim ljekarnama.

Distributer: Oktal Pharma d.o.o.

 


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *