Main Menu

Sa kakvim muškarcem vrijedi provesti život

Kad je riječ o pronalaženju istinske ljubavi, ako želite tip muškarca koji je sposoban za predanost u zdravoj vezi, morate biti sigurne da on posjeduje određene osobine koje se podudaraju s vašim potrebama i definicijom dobrog čovjeka.

Zapadna kultura razvila se tako da je postalo teško naći osobu koja posjeduje osobine poput dobrih manira, empatije i poštovanja. Ali samo zato što se naša kultura promijenila, ne znači da u stvari uopšte nema dobrih muškaraca.

Ljubazan je
Muškarci koji su spremni da uđu u zdravu vezu već su prošli kroz nekoliko različitih faza svog života. Ono što je najvažnije, njihova faza “zabave i avanture” je prošla. Nakon toga dolazi predanost.

Iskren je
Muškarci ne čine uvijek pravu stvar ili čak ne znaju šta je prava stvar. Ali sve dok je iskren u vezi zaslužuje vas. Ako nešto skriva, to može pokvariti povjerenje i imati negativan uticaj na njegov život i ljude oko njega.

Ne boji se predanosti
Kad većina žena čuje predanost, razmišlja o predanoj i monogamnoj vezi. Ali, to je samo vrh ledenog brijega. Treba biti predan rastu, učenju i životu u svojoj svrsi. Ako nijesmo predani životu nikako ne možemo biti predani u vezi.






Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *