Main Menu

Aplikacije pomoću kojih možete gledati YouTube bez reklama

Otkako je YouTube Vanced objavio da ova platforma prestaje sa radom, mnogi korisnici koji su je godinama koristili su ostali razočarani, jer su se navikli na mnoge prednosti.

Srećom, alternative postoje.

YouTube je platforma koju svi volimo i koristimo, ali ruku na srce, reklame postaju sve češće i češće.

I dok stisnemo novčanik i odgledamo četvrtu reklamu video klipu od 20 minuta, Vanced je godinama pružao alternativno rješenje: besplatni YouTube Premijum i još poneki dodatak.

Naravno, nedostatak reklama je glavna stvar Vanced aplikacija, ali tu je i tamni interfejs, koji izgleda bolje nego na YouTube, blokiranje sponzora, stari odabir rezolucije video snimaka umjesto novog, deskriptivnog, ali i reprodukciju preko drugih aplikacija i sa ugašenim ekranom.

Ono čemu su posebno zahvalni vlasnici Huawei telefona je mogućnost logovanja i gledanja YouTube na ovim uređajima, iako im PlayStore nije bio dostupan.

Nažalost, Vanced tim je odlučio da prestaje sa razvojem ove fantastične aplikacije, što mnoge od nas dovodi u situaciju da potražimo alternativu. Mi smo tu da vam pomognemo da pronađete pravi servis za vas.

Najbolje Vanced alternative
Kada Vanced bude prestao da funkcioniše mnogi od nas će prvo probati da pronađu alternativnu aplikaciju ili se prosto vratiti na klasični YouTube, sa ili bez pretplate na Premijum servis. Ovo su najbolje alternative koje smo mi pronašli.

NewPipe

NewPipe je aplikacija koja postoji gotovo kao i YouTube Vanced. U pitanju je potpuno besplatna aplikacija otvorenog koda koja nudi većinu stvari koje je nudio Vanced: rad na uređajima bez Google aplikacija (Huawei), snimci bez reklama, reprodukciju u pozadini, sliku u slici, preuzimanje video snimaka i još mnogo toga.

Ono što ne radi na NewPipe aplikaciji je prijavljivanje na vaš nalog, a samim tim i reprodukcija na TV-u i drugim uređajima. Ono što radi je dijeljenje video snimaka sa YouTube aplikacije, čime se na neki način preskače prijavljivanje, jer samo nastavljate da gledate sve ono što želite u aplikaciji bez reklama.

Postoji verzija NewPipe koja održava i integriše blokiranje sponzora, iako zvanična aplikacija to ne podržava. Razvojni tim NewPipe aplikacije smatra da je sponzorstvo etički način reklamiranja i dozvoljava ga, ali ne dozvoljava reklame u snimcima, piše Mondo.

NewPipe ukratko:

Besplatna aplikacija
Radi na uređajima bez Google servisa
Ne pušta reklame
Reprodukcija u pozadini
Slika u slici
Preuzimanje video snimaka
Jednostavnija kontrola rezolucije
Dozvoljava deljenje snimaka sa YouTube aplikacije
Nema prijavljivanja na nalog
Nema opcije puštanja ne TV-u i drugim uređajima (Cast)
Nema YouTube Shorts






Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *