Voja Brajović o svojoj 23 godine mlađoj supruzi

Bila bi idealna da nije sa mnom

Popularni beogradski glumac Voja Brajović (70) je poslije 25 godina zajedničkog života javno je govorio o svojoj 23 godine mlađoj supruzi i koleginici Milici Mihajlović (47).

– Ne znam kako da vam obrazložim šta me je privuklo Milici. Kad bih to raščlanio i objasnio, onda mi ne bi bilo tako nedokučivo. Milica je nevjerovatan energetski izvor – kazao je Voja za “Gloriju”, pa nastavio:

– Rijetke su takve osobe, sa tom količinom životne snage i radosti. Ona je veliki borac i uvijek nalazi način da smiri situaciju i odagna moje loše raspoloženje.

Glumac je istakao još jednu stvar, koja će zasigurno iznenaditi mnoge.

– Najviše me brine što je mene zavoljela. Smatrao bih je idealnom da nije ovoga sa mnom – rekao je Voja.

Milica, sa druge strane, za pomenuti magazin kaže da joj je sada potpuno jasno kako je tako dugo sa Vojom.

– Za Voju me vezuje totalna bliskost i potreba da o svemu razgovaramo, bez obzira na to što se u mnogo čemu ne slažemo – rekla je Milica.

Poput sve djece njene generacije, jedva je čekala nedjelju da gleda “Otpisane”. Obožavala je Prleta i nije mogla ni da pretpostavi da će imati sina sa upravo sa Tihim.

– Volim ga zato što je klikeraš, što je vrlo duhovit i što je lojalan i srčan. Moje povjerenje u njegov pozorišni instikt je ogromno, što nije nevažno ako se ima u vidu da nas dvoje radimo isti posao i da veliki deo života razgovaramo o tome. I kod mojih roditelja postoji prilična razlika u godinama, tako da je to meni oduvijek djelovalo nekako prirodno. Ne znam da li bi nam bilo lakše da smo vršnjaci. Ne vjerujem. Mislim da svi ljudi koji odluče da žive zajedno moraju biti riješeni, uporni, beskrajno tolerantni – bio je njen odgovor na pitanje šta ju je privuklo Voji i kako ona osjeća tu razliku u godinama.

 

Iz prvog braka Voja ima sina Vukotu (40) i kćerku Iskru (32), koja mu je podarila unuku Ines. Iz braka sa Milicom je dobio Relju (17) koji je sada gimnazijalac.

 


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *