Jedan je od najpoznatijih šminkera najbolji prijatelj Kim Kardašijan

Mario Dedivanović, Albanac porijeklom iz Crne Gore, jedan je od najpoznatijih šminkera, a godinama živi i radi u Americi. Najviše ga je proslavilo to što je jedan od najboljih prijatelja i saradnika Kim Kardašijan (Kardashian).

Dobio je nagradu za najboljeg umjetnika među influenserima, a u govoru prilikom primanja nagrade priznao je, kako je homoseksualac.

Konačno mogu da stanem i ponosno kažem da sam gej – rekao je Dedivanović.

Dodao je, da je iz Crne Gore u kojoj život, po njegovim riječima, nije lak za one koji su drukčiji.

– Prije nekoliko dana, na 73. rođendan moje majke, došao sam s posla nakon stresnog dana te vidio majku kako pere veš. Tada sam se slomio i počeo da plačem – rekao je poznati Crnogorac.

Potom, je naveo, da je proveo cijelo djetinjstvo potiskujući svoje misli, snove, osjećanja i kreativnost, pokušavajući da bude nevidljiv, kako niko nebi znao kako se on zapravo osjeća.

– Znao sam da sam drukčiji. Bio sam istraumiran jer sam takav, te sam u strahu cijeli život. Stidio sam se. Majka mi je rekla da se od danas pa nadalje nikad više ne trebam bojati i stiditi – u suzama je ispričao influenser.

Nagradu mu je lično uručila najbolja prijateljica Kim, koja je prilikom dodjele istakla da na Maria gleda kao na brata.

– Radimo zajedno 11 godina, što znači 11 godina svađa. Ne biste vjerovali kako se svađamo, kao da smo brat i sestra. Ali on je stvorio neke od mojih najljepših uspomena i vjerujem da me učinio osobom koja sam danas. Volim ga – kratko i ponosno rekla je Kim, poznata rijaliti zvijezda.

 

 (Next News) »Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *