Pucnjava ispred hotela

U blizini Poreča, ima ranjenih

Danas oko 14 sati ispred hotela Pineta u Vrsaru kod Poreča došlo je do pucnjave

Policija i Hitna pomoć su na terenu, a policija je blokirala pristup hotelu. Nakon što su ispred hotela odjeknuli pucnjevi, nastala je panika.

“Došlo je do pucnjave ispred hotela Pineta, iz vatrenog oružja, ozlijeđene su dvije osobe kojima je medicinska pomoć pružena odmah na licu mjesta, potom su prevezene u bolnicu. U uviđaju koji još uvijek traje sudjeluje i državni odvjetnik”, kazala je glasnogovornica policije Nataša Vitasović.

Jedino za što je policija za sada potpuno sigurna jest da niti jedna od povrijeđenih osoba nije počinitelj. Za njim se traga, a dao se u bijeg u BMW-u.

Kako se neslužbeno doznaje do pucnjave je došlo na recepciji hotela, gdje je, prema trenutno dostupnim informacijama, muškarac najprije pucao u svoju bivšu djevojku, a potom i njenog dečka.

Ranjena djevojka, u dobi od oko dvadesetak godina, zaposlenica je hotela. Mladić u kasnim dvadesetima koji je također ranjen nije djelatnik Pinete.

Muškarac koji ih je ranio hicima iz vatrenog oružja navodno je pucao zbog ljubomore 
jer je sumnjao da se njegova bivša sada viđa s mladićem u čijem ju je društvu 
zatekao.

Prema nepotvrđenim informacijama, djevojka je napadača već prijavljivala policiji zbog navodnih prijetnji da će joj nauditi.

Sve se odvijalo pred očima šokiranih turista. Napadač je navodno sa ženskom osobom ranije bio u vezi.« (Previous News)
(Next News) »Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *