Nakon velikog uspjeha u seriji “Lud, zbunjen, normalan”

Feđa Isović priprema novu hit seriju

Poznati filmski i TV scenarista Feđa Isović piše novu seriju koja će i ovoga puta okupiti sjanu glumačku ekipu.

Gledaoci će se u novoj seriji, između ostalih, gledati Branka Đurića Đuru, Renea Bitorajca i Anđelku Prpić.

– Radi se o sit komu o nefunkcionalnoj porodici, a snimanje uskoro treba da počne. Ista ekipa koja je iza kamera radila seriju “Lud, zbunjen, normalan” nastavlja s radom na novom projektu – kazao je Isović.

Više od 10 godina Isović je pisao scenario za poznatu bh. seriju “Lud, zbunjen, normalan”, a kako ističe, taj period će pamtiti po prekrasnom druženju i odličnoj atmosferi.

– Snimili smo 11 sezona, 264 epizode. Napisao sam skoro 16.000 stranica scenarija, što govori o kom obimu posla je riječ – kazao je Isović.

Osim Mustafe Nadarevića, Senada Bašića i Moamera Kasumovića u seriji “Lud, zbunjen, normalan” imali smo priliku gledati najveće glumačke zvijezde iz Bosne i Hercegovine i regiona.

– Više od 300 profesionalnih glumaca iz BiH i regiona prošlo je kroz seriju “Lud, zbunjen, normalan”. Broj statista je daleko veći – kazao je naš sagovornik.

Ističe da glumci tokom snimanja nikada nisu imali posebne zahtjeve i da su uvijek lijepo sarađivali.

– Birali smo glumce s kojima nećemo imati problema. Nikada nije bilo zahtjeva osim onih osnovnih. Samo jedan glumac je tražio da ima dvije sobe u hotelu, u jednoj da vježba tekst, a u drugoj da spava – ispričao je Isović.

 

 


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *