Još jedna firma povisila mjesečne dohotke zaposlenima

Grupacija „Gudelj” radnicima povećala plaću za 14 posto

Nakon firme „Ecos”, inicijativi za stimuliranjem ostanka radnika u Vitezu kroz veće plaće odazvala se i grupacija „Gudelj”, koja je za sedamdesetak svojih radnika mjesečne dohotke podigla za 14 posto.

Nastavak je to akcije koju je pokrenula firma „Ecos”, odnosno vlasnik Anto Rajković, ujedno i  predsjednik općinskog Udruženja poslodavaca, koji je početkom aprila radnicima povisio plaće za 11 posto.

– Za napredak su ponajviše zaslužni naši djelatnici koji svakodnevno doprinose našem uspjehu te im na ovaj način želimo odati priznanje i nagraditi ih za trud i zalaganje – kazali su medijima iz firme ”Gudelj” d.o.o. te dodali da su svjesni da sve više ljudi odlazi.

Podsjetimo, inicijativa je formalizirana na sastanku općinskog Udruženja poslodavaca, na kojem je Rajković dobio podršku otprilike polovine poslodavaca, koji su se složili da radnicima treba povećati plaće i time ih zadržati u firmama. Stimuliranje ostanka na ovakav način, kažu poslodavci, donosi korist i njima samima, s obzirom na to da će zadržati iskusne radnike te će uštedjeti na novcu i vremenu za obučavanje novih zaposlenika.« (Previous News)Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *