Pogledajte videospot Halida Bešlića za pjesmu “Kad si disala za mene”

Pjesma sa albuma “Romanija”

U iščekivanju novih pjesama i albuma Halid Bešlić armiju fanova obradovao je spotom za pjesmu „Kad si disala za mene“, koja se nalazi na njegovom posljednjem albumu „Romanija“.

Tekst i muziku potpisuje talentovani pjevač i tekstopisac Dženan Jahić, koji je napisao i kompoziciju za duet Bešlića i Jasne Gospić „Samo jednom“. Podsjetimo, spot je sniman sredinom aprila na nekoliko atrktivnih lokacija u Sarajevu, među kojima su luksuzno naselje Sarajevo Waves, te park  kod Druge gimnazije.

dumpor-jahic

U videozapisu se pojavljuje i bh. ljepotica Dženita Dumpor, a u nekoliko scena i Dženan Jahić, koji glumi vozača legendarnom Bešliću.

– Ovo je najvjerovatnije posljednji spot za neku od pjesama sa albuma „Romanija“. Na snimanju je bilo stvarno odlično. Ekipa je bila mlada i puna elana i sve smo brzo uradili. Naravno, Dženan Jahić je talentovani momak koji ima moju veliku podršku, ali i još nekoliko kolega kao što su Jasna Gospić i Željko Samardžić. Sigurno je da je pred njim još puno hitova – kaže Halid Bešlić.

 


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *