Ljubavna saga dovela do tragedije

Anel je ubijen i spaljen u šumi zbog ljubavnice Mubere

Anel Papić (32), koji je brutalno ubijen i spaljen u šumi nadomak Sjenice sahranjen je jučer na lokalnom groblju u 13 sati. Anel je pretučen nasmrt i zapaljen u šumi, a otac ubijenog sumnja da je ubica suprug žene s kojom je Anel bio u vezi.

Policijska istraga koja traje od subote kada je nađeno Anelovo tijelo, ukazuju da je počinilac ovog ubistva Senad Muhović iz Prijepolja.

Papić: Brutalno ubijen

On je najprije kamenom Anelu nanio brojne povrede po glavi, a zatim je pokušao da spali njegovo tijelo.

Prve informacije o mogućem osumnjičenom, policiji je dao Ahmo Papić, otac ubijenog Anela.

– Jutros je kod mene bio komandir policije. Rekao mi je da imaju dokaze da je Senad u petak ubio mog sina. I njegova žena Mubera, koja je bila u tajnoj ljubavnoj vezi s mojim sinom je bila tu, na mjestu ubistva. Ne znam da li je bio još neko, i šta će biti sada. Pretpostavljam da će za Senadom i njegovom ženom Muberom biti raspisana potjernica. Oni su istog dana pobjegli iz zemlje, vjerovatno u Njemačku, gdje Senad inače, živi – kazao je Anelov otac.

Ahmo Papić je novinarima kazao i da je Anel nestao u petak nakon što je rekao porodici da ide na šišanje. Zvali su ga na mobitel, ali se nije javljao. Počeli su ga tražiti. Porodica je u šumi našla Anelov automobil. Stigla je i policija koja je našla mrtvog mladića.

– Moj sin je umro u strašnim mukama – kaže Ahmo.

Dodaje kako je  Anel prije nego se oženio bio u vezi s Muberom i nastavio je vezu s njom i nakon što se oženio i dobio djecu.

– Kritizirao sam ga zbog toga, ali me nije slušao – kaže Ahmo.« (Previous News)Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *