Tesla je slušao vanzemaljce?

Osjećao je da ih razumije iako ne zna jezik!

Teslin biograf tvrdi kako je poznati naučnik slušao izvanzemaljce. Da, tvrdi i kako se dokopao papira koji to dokazuju.

Tim R. Swartz, fotoreporter, pisac knjiga o teorijama zavjere među kojima je i nekoliko o Nikoli Tesli, tvrdi da postoji veza između Teslinih izuma koji su bili daleko ispred vremena i vanzemaljaca te kako je veza između genijalca i aliena opisana u papirima koje je američka vlada zaplijenila nakon njegove smrti, piše Swartz u knjizi Izgubljeni papiri Nikole Tesle: HAAR, chemtrailsi i tajne Alternative 4.

Tokom testiranja jednog od svojih brojnih izuma, Tesla je, tvrdi Swartz, otkrio radio-valove koje nisu dolazili sa Zemlje. Od tog trenutka, kaže Swartz, postao je ospjednut idejom da sagradi što veći prijemnik kako bi uhvatio signale.

 

“U to vrijeme, pitao se sluša li zapravo jedan planet kako pozdravlja drugi, kako je to nazvao. Od tog trenutka postala mu je svojevrsna opsesija da sagradi sve bolje i bolje prijemnike da vidi ako može ponoviti to što je čuo. Došao je do toga da je tvrdio kako uistinu prima prijenos govora. Rekao je da su zvučali kao da razgovaraju. Zabilježio je kako sluša inteligentna bića s drugog planeta, i iako nije razumio jezik, osjećao je da ih razumije”, kaže Swartz.

Kako su Tesline najvažnije bilješke u rukama američke vojske, Swarzt tvrdi da je do tih informacija došao skupljajući materijale i kupujući stvari iz brojnih privatnih kolekcija na aukciji 1976., prenosi Mysterious Earth.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *