Zavedite ga

Šest provjerenih savjeta uz koje ćete osvojiti muškarca iz snova

Dok mnoge žene pri zavođenju sve svoje karte stavljaju na (dobar) izgled, stručnjakinja za seks i veze Tracy Cox tvrdi kako će pretjerana briga oko toga kako izgledate muškarce zapravo – otjerati.

Ona navodi 6 trikova uz koje ćete sigurno zavesti svakog muškarca:

1. Entuzijazam

Entuzijazam je zarazan. Ako se netko nasmije, nećete si moći pomoći nego uzvratiti osmijeh. Nije bitno što je to što vas zabavlja ili oko čega ste strastveni, bitno je da to jasno pokažete gestikulacijom. Što su muškarci rekli o tome?

– Djevojka koja samo stoji na zabavi i govori monotonim glasom uopšte nije privlačna, pa makar otkrivala svoje najdublje seksualne fantazije. Više će mi se svidjeti ona mala koja maše rukama i sva se udubila u priču, pa makar to bilo o boji u koju želi obojiti kupaonicu.

2. Uz vas se osjeća kao da je jedini muškarac na svijetu

Sjedite u restoranu za večerom, a u prostoriju uđe Brad Pitt. Niste se ni osvrnuli. Konobar vam je udijelio kompliment, no vi ga ne čujete.

Jedino što vidite muškarac je koji sjedi s vama za stolom. Pozorno ga gledate, slušate sve što govori, aktivno sudjelujete u razgovoru i ne mičete pogled s njega pa makar počeo potres.

3. Cijenite sami sebe

Svako voli i poštuje osobu koja se ne boji reći što misli i koja ima svoje mišljenje. Pa čak i ako je ono različito od njegova, muškarac će cijeniti ako vas to ne spriječi da kažete šta vam je na pameti.

Držite se svojih uvjerenja, ne dajte da vas niko poljulja i pokažite da cijenite sami sebe.

4. Ne bojite se dodira

Nikad ne podcjenjujte snagu dodira, savjetuje Cox.

5. Svjesni ste svog tijela i kako ga najbolje istaknuti

Što više volite svoje tijelo, bolje ćete ga i lakše prezentirati drugima. Umjesto da zgrbljeno sjedite i stišćete jastuk šaljući neverbalnu poruku “osjećam se debelom”, pokažite svima da volite svoje tijelo.

6. Niste opsjednuti izgledom

– Osoba kojoj se razmazala maskara, a zubi crni od previše vina nije baš najprivlačnija, ali svejedno je više seksi od one koja je cijelu večer provela gledajući se u ogledalo – tvrdi Cox.

 


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *