Main Menu

Mnoge žene ne znaju: Stvari koje muškarci vole gotovo jednako kao seks

Nije tajna da pripadnici muškog spola vole seks i sve što je uz njega vezano, no bilo bi suludo misliti da je to jedina stvar koja ih zanima kada govorimo o romantičnim odnosima. Činjenica je da je seks samo jedna od mnogih sjajnih stvari koje dolaze uz intimnost, a muškarci to jako dobro znaju.

Žene često svoje partnere uzimaju zdravo za gotovo pa zaboravljaju da su i oni emotivna bića i da i oni, baš kao i žene, vole sve one neke male stvari koje čine veze ljepšima i ugodnijima.

Maženje
Istina je, muškarci se vole maziti, a studije su pokazale da upravo maženje i dodiri općenito zbližavaju partnere. Maženje s osobom do koje nam je stalo stimulira osjećaje ljubavi, sigurnosti i udobnosti, a pripadnicima jačeg spola to omogućava da čvrsto stisnu ženu koju vole i da se pritom osjećaju snažno.

Provođenje cijelog dana u krevetu sa ženom koju vole
Biti cijeli dan u krevetu sa ženom koju vole, maziti se i dodirivati, pojesti sva tri obroka, gledati filmove iz ležećeg položaja. Tako bi nekako izgledao idealan dan za gotovo svakog zaljubljenog muškarca.

Masaža
Svaki muškarac će apsolutno uživati u masaži i dijeljenju intimnosti na taj način. Osim toga, senzualne masaže često mogu biti jako lijep uvod u strastveni seks pa nas i ne čudi da ih muškarci vole.



« (Previous News)



Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *