Main Menu

Muškarac u krevetu nikada ne pravi ove greške

Žene vole maštovite ljubavnike, one koji znaju da čitaju njihove želje čak i one koje nisu izgovorene naglas.

Da bi muškarac postao sjajan ljubavnik, važno je da razvije idealnu emocionalnu povezanost, komunikaciju i pažnju prema partneru. Postati sjajan ljubavnik zahtijeva malo volje, kao i učenje ljubavnih vještina, ali prije svega, važno je otkriti ono što žene ne podnose u krevetu.

Pripazite na naredne stvari, postanite ljubavnik koji razumije želje žene i zajedno stvarajte intimni odnos ispunjen strašću i uzbuđenjem. Ovo je spisak stvari koje žene ne vole u krevetu, piše “Maksim”, prenosi Prva.

‘Suviše” pažljivi muškarci
To su oni muškarci koji neprestano postavljaju pitanja poput “Mogu li?” ili “Smijem li?”, a to nikako nije seksi. Pravi ljubavnik instinktivno razumije želje žene, interpretira suptilne znake i prepoznaje sve što treba da se desi i polako ide ka tome.

Mehanički odnos
Seks bez strasti ženama je dosadan. Ono što bi moglo biti ispunjavanje ”obaveze”, za žene postaje gubitak vremena. Važno je održavati strast i emocionalnu povezanost, kako bi intimni odnos bio zadovoljavajući iako ste dugo godina u vezi ili braku.

Preglasni uzdasi ili njihovo odsustvo
Pretjerano stenjanje može biti iritantno, dok potpuno tišina također nije privlačna. Naravno da treba da radite instinktivno, ali savjet je da pronađete zlatnu sredinu. Izražavajte uzbuđenje umjerenim uzdasima i riječima prilagođenim partnerki.

Monotonija i bijeg od eksperimentiranja
Predvidivi potezi dovode do monotonije koja nije seksi. Raznolikost je ključna, zato unesite novine i isprobajte nove ideje, ne samo u spavaćoj sobi. Duge veze često postanu rutinske. Nemojte se bojati da eksperimentirate novim pozama, ulogama ili igračkama. Otvorenost za novitete održava strast živom. Eksperimentiranje je poželjno, ali prije toga uvjerite se da li i vaša partnerica želi isto.

”Zečiji” seks
Brz seks, takozvani zečiji nije privlačan ženama. Umjesto toga, kombinirajte ritam, budite nježni ili strastveni kad je to potrebno. Raznolikost u pristupu osigurat će zadovoljstvo partnerici.








Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *