Otok orgija u Kolumbiji

Četiri dana neograničene koke, cuge i prostitutki

Po cijeni od 5.000 eura na raspolaganju je naraskalašeniji odmor na svijetu – “seks otok” koji nudi nevjerovatne vrste hedonizma, a nalazi se u blizini kolumbijske Cartagene.

Razuzdani provod na internetu je izreklamirala tvrtka Good Girls i time izazvala ogorčenje javnosti zbog promoviranja nemorala na YouTubeu. Dok je prostitucija u Kolumbiji legalna, svodništvo nije, pa ostaje nejasno krši li marketinška kompanija tamošnje zakone, piše Independent.

Šezdeset prostitutki dostupnih 24 sata na dan

Erotski video koji reklamira četverodnevne paket aranžmane na privatnom otoku nudi mogućnost rezervacije odmora za 30 muškaraca koji će tokom odmora na raspolaganju imati 60 prostitutki koje će im biti dostupne 24 sata na dan.

Svaka karta uključuje dvije djevojke dnevno za neograničene količine seksa tokom četiri dana događaja. U svakom trenutku možete zamijeniti svoje djevojke s djevojkama drugih gostiju – stoji na web stranici organizatora događaja koji traje od 24. do 27. nobembra. Gostima se nude svakodnevna “seks iznenađenja”, a sve vrijeme odmora će provesti na luksuzno opremljenoj jahti.

No, to nije kraj lascivnosti. Gostima se ističe kako je to “drug friendly okolina” u kojoj će se zajamčeno osjećati kao kraljevi. Prevedeno, nude im se neograničene količine kokaina koje će im biti u svakom trenutku na raspolaganju. Naravno, sve je začinjeno i s ogromnim te za goste navodno neograničenim količinama alkoholnih pića po njihovom izboru.

Sve što trebaju napraviti je, nakon što rezerviraju odmor, naglasiti svoje osobne želje i preferencije.

“Ako imate bilo kakve posebne želje ili prohtjeve bilo od domaćina ili djevojaka koje će vas zabavljati, samo ih recite i bit će sigurno ispunjeni”, direktno se obećava u videu. Kritičari videa su doveli u pitanje zakonitost cijele stvari, kao i iznijeli sumnju u mogućnost da su djevojke na brodu zapravo seksualno roblje.

Najbolje otočno seks iskustvo

Drugog dana odmora tj. seks festa kako ga nazivaju, klijenti će imati posebnu povlasticu – pola sata s 16 žena odjednom, a tada se možete upustiti u seksualne aktivnosti sa svima njima, oni su tu da vam ugađaju, kažu organizatori.

Treći i četvrti dan “seksfesta”, kako ga nazivaju, rezervirani su za brodske partije za više od 100 ljudi, a tada se opet sve svodi na seks, drogu i alkohol.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *