Facebook ima novu opciju kojom možete da “utišate” prijatelje

Facebook je uveo novu opciju “Snooze” kojom ćete moći privremeno da “utišate” svoje prijatelje, koje neko vreme ne želite da pratite a ne želite ni da ih trajno obrišete.

Posljedica velikog broja prijatelja na Facebooku je preveliki broj informacija koje od njih stižu, kako onih koje su vama bitne, tako i onih, koje su mnogo češće, a koje vam apsolutno ništa ne znače.

Svi koje nerviraju Facebook prijatelji koji vole da pišu takve postove od sada će moći da ih “utišaju” pomoću opcije “Snooze”.

Kada objave sa određenih profila ili stranica postanu nešto što više ne želite da gledate, odnosno da čitate, osobu, grupu ili određenu stranicu ćete moći da utišate na period od 30 dana.

Dovoljno je samo da kliknete na padajući meni određenog posta (tri tačke) i odaberete opciju “Snooze”. Vaši prijatelji neće biti obaviješteni da ste ih “utišali”.

Kako se blokada približi kraju bićete obaviješteni o tome, kako biste na vrijeme stigli da reagujete i po potrebi je produžite. Blokada može, u svakom trenutku, da se prekine i ranije,.

Snooze

Posted by Facebook on Mittwoch, 13. Dezember 2017


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *