Mercedes Actros pretvoren u dvospratni hotel na točkovima

Truck Surf Hotel je djelo Daniela Carneira i Eduarda Ribeira, koji su inspiraciju pronašli u njihovim iskustvima te su osmislili koncept hotela. Oni zajedno već godinama putuju u kamperu te istražuju Evropu i Afriku, različite kulture i mjesta za surfanje. Također, cilj im je da podijele s ljudima ljepote putovanja, različitih prirodnih parkova i planina, popularnih mjesta za surfanje, a sve to dok žive u luksuznom hotelu na točkovima.
Pomenuti Truck Surf Hotel nudi avanture i četiri surf paketa u Portugalu od juna do oktobra te u Maroku od januara do aprila. Iako je program unaprijed određen, oni koji se odluče na putovanje mogu napraviti izmjene. Carneiro je vodič i fotograf, a Ribeiro instruktor surfanja.

Hidraulični sistem omogućava ekspanziju zidova i stropa, a dvospratni Truck Surf Hotel nudi udoban smještaj. Posjeduje pet klimatiziranih soba, a četiri imaju individualne dvospratne krevete. Jedna soba je privatna i namijenjena parovima.

Carneiro i Ribeiro preporučuju ljudima da putuju s partnerima kako bi se bolje upoznali kroz nezaboravne avanture.

Jednosedmični paket, odnosno turneja u Maroko, košta 499 eura po osobi, dok osnovna cijena putovanja u Portugal iznosi 614 eura po osobi.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *