Lepa Brena mjesecima na jahti, odmara se od frizera i šminkera

Lepa Brena i njen suprug Slobodan Boba Živojinović već mjesecima uživaju krstareći na jahti.

Pjevačica se baš sa jahte uživo uključila u novu sezonu emisije “Grand magazin”. Brena je na samom početku otkrila da je zbog korone kao i sve njene kolege otkazala sve nastupe,pa je upravo zbog toga skoro cijelo ljeto uživala na produženom godišnjem odmoru.

– Moram zaista priznati da je ovaj neplanirani, veliki godišnji odmor u mom životu, došao zahvaljujući koroni – rekla je Brena.

Živojinovići su uživali sa prijateljima, a svoju pustolovinu su započeli u Monte Karlu, nakon čega su su obišli i crnogorsko i hrvatsko primorje.

– Ono što je bilo najlepše u čitavoj našoj priči, to je da smo plovili jednom predivnom jahtom i da smo još uvek na toj istoj jahti. Od Monte Karla kada smo krenuli, znači putovali smo preko Kozike, Sardinije, Sicilije. Posjetili smo sva mjesta koja su čuvena po svojoj lepoti u Italiji. Preko Jadranksog mora smo se zaputili u Crnu Goru i Hrvatsku – objašnjava pevačica.

Brena je priznala da je ovo ubedljivo bilo najlepše putovanje u njenom životu, jer je bila rasterećena od posla, ali ipak kaže da joj koncerti i publika najviše nedostaju.

– Moram priznati da mi je ovo putovanje, jedno od najlepših putovanja u mom životu. Prvi put sam bila ratserećena od tajminga, friziranja, šminkanja i vječitog eksponiranja, tako da sam se zaista odmorila. Mnogo mi fale moje prijateljice, familija, ali najviše publika i moji koncerti – otkrila je Brena.

 « (Previous News)Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *