Hoće li novi Windows 11 biti besplatan?

Spread the love

Do službenog predstavljanja novog Windows 11 operativnog sistema ostalo je manje od sedam dana. Najava je zakazana za 24. juni i tada bi trebali saznati sve pojedinosti o novom operativnom sistemu.

Na internetu su se pojavile informacije o tome kako će novi operativni sistem izgledati, ali jedna ključna informacija se nigdje ne spominje – hoće li nadogradnja na Windows 11, kao i za Windows 10, biti besplatna za korisnike?

Iako ne postoje službene informacije na tu temu, ipak je moguće pretpostaviti kako će se stvari odvijati. Ako uzmemo u obzir da Apple već godinama nudi besplatnu nadogradnju na najnovije verzije macOS-a, kao i da je Microsoft isto učinio s Windows 10, mogli bismo očekivati da to ponovi i ovaj put.

Za tvrtke, kupovina licence ne bi predstavljala problem (iako tvrtke obično nisu korisnici koji odmah po izlasku prelaze na novi OS), ali krajnji korisnici bi teško pristali na kupnju. Upravo je besplatna nadogradnja Windows 10 učinila toliko popularnim, piše BetaNews.Please follow and like us:


« (Previous News)Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

RSS