Main Menu

Nijanse lakova za nokte koji će obilježiti 2022.

Već sada znamo da će 2022. u modnom smislu biti obilježena jarkim bojama, šarenilom i ekstravagancijom, ali i da je boja godine nježno, zagasito ljubičasta. Osim što ćemo tu nijansu viđati posvuda, odlučile smo se informirati o tome koje ćemo još nijanse u godini koja je tek započela viđati i na modnim komadima, ali i na manikurama. Naime, poznato je kako se trendovi u svijetu nail arta mijenjaju jednako brzo kao i oni modni, a šta kažu slavni beauty stručnjaci kakve će to manikure obilježiti 2022.

Nakon što smo u 2021. obožavale sve tipove francuskih manikura s twistom te se igrale s printevima na noktima, ova godina će pretežito biti obilježena jednostavnijim, ali istovremeno jako upečatljivim manikurama. Naime, prema tvrdnjama beauty stručnjaka i nail artista, u kozmetičkim će salonima biti tražene jednostavne manikure bez puno ukrasa, šara i crteža, a osobito će popularne biti lila, kobalt plava, karamela, biserno bijela i kadulja nijansa lakova. Tražit će se tako manikure s trajnim lakom, a jednako će popularne biti i mat i sjajne opcije.

Kadulja zelena
Prošle smo godine bile oduševljene smaragdno zelenim noktima, a ove ćemo prednost dati malo nježnijoj, zagasitijoj nijansi boje kadulje. Naime, boja kadulje nalazi se negdje između šumski zelene i mint nijanse te je sjajan odabir i za zimske i za ljetne mjesece. Lijepo naglašava preplanulu put, a osim na lakovima za nokte već smo ju počele viđati i u modnim kolekcijama high street brendova, pa se čini kako će upravo ova boja obilježiti 2022.

Biserno bijela
Bijeli nokti iznimno su popularna opcija toko ljetnih mjeseci, jer predivno naglašavaju preplanulu kožu, no čini se kako će se ove godine bijele nijanse na noktima nositi kroz čitavu godinu. Biserno bijelu tako beauty stručnjaci ističu kao posebno zanimljivu opciju, jer noktima daje prigušeni, bijeli sjaj, a izgleda prirodnije od obične, savršeno snježno bijele. Kao kontrastna boja, ali i kao dominantna, biserno bijela vladat će manikurama 2022.

Модный белый маникюр

Nježno ljubičasta
Nježno ljubičasta je boja 2022., a očekujemo da ćemo ju viđati posvuda – od boja za kosu, preko modnih dodataka pa sve do lakova za nokte.

Luna and Wilde Picture






Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *