Main Menu

Radi šta hoćeš, samo da ja ne gledam

Uprkos svim novinskim pisanjima i navodnim aferama još uvijek ništa nije uspJelo da nuši brak između pevačice Jelene Karleuše i fudbalera Duška Tošića, odnos koji odolIJeva i koji se ispostavio duži od mnogih drugih naizgled skladnijih. Međutim, da na njihovoj relaciji ima turbulencija odavno ne kriju ni oni sami, a kako god da to izgleda između njih privatno, na društvenim mrežama ne haju za suptilnost. Godinama unazad par se prati i “otpraćuje”, “lajkuju” se pa se uklanjaju, pa se ponovo mire. Gotovo svake godine od nekoliko prethodnih makar jednom imali su epizodu nepraćenja na društvenoj mreži “Instagram”, pa možda zato ova najnovija nikoga nije ni naročito iznenadila.

Naime, bračni par poslJednjih mjeseci ponovo je u minus fazi na javnim platformama, pa se ne prate što mnoge odmah asocira na najnoviji raskol u braku i potencijalan potres. Međutim, istina je daleko benignija. U odnosu između Jelene i Duška sve je u najboljem redu ali ima taj jedan segment oko nikako ne mogu da se slože, pa je ponekad najbolje složiti se – da se ne slažete. Riječ je upravo o nadaleko poznatoj prirodi objava koje Jelena kači na svoj profil a koje neretko podrazumijevaju i nešto slobodnija izdanja, poput njene savršeno oblikovane zadnjice.

Tošić je, naime, dokazani tradicionalista koji ne voli što njegova supruga takav i slične sadržaje dijeli sa milionima fanova, dok ona to smatra isključivo umjetničkim, modnim, uostalom, slobodnim stavom. Stoga je par napravio jednostavan dogovor – “radi šta ti je volja, ali meni je lakše da to ne gledam”. Što manje zna, manje će se nervirati, a poznato je i da Duško svoju ženu podržava u njenim karijernim potezima čak i kada ih ne razumije.« (Previous News)Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *