Main Menu

Miraj Grbić u filmu s Bradom Pittom i Sandrom Bullock

Miraj Grbić vjerovatno živi najljepše mjesece svog života. U oktobru su njegova supruga Marija Omaljev-Grbić i on dobili kćerku, a osim toga, Sarajlija s adresom u Los Anđelesu u Holivudu snima dva filma.

Nakon što je prošle godine glumio u filmovima „Fast and Furious 9“ i „The Accursed“, Miraj Grbić će se u 2022. godini pojaviti u jednom od najiščekivanijih filmova godine – „Bullet Train“.

Premijera filma najavljena je za 15. juli 2022. godine, a glavne uloge tumače Bred Pit (Brad Pitt) i Sandra Bulok (Bullock), a pojavljuju se i zvijezde Aron Tejlor Džonson (Aaron Taylor-Johnson), Zazi Bic (Zazie Beetz), Majkl Šenon (Michael Shannon) i drugi.

„Bullet Train“ prati petero ubica koji se nađu u brzom vozu i otkrivaju da sve njihove misije imaju nešto zajedničko.

Režirao ga je Dejvid Lič (David Leitch), koji potpisuje i „ Deadpool 2“ te „Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw“.

Film je zasnovan na romanu “Buba Marija” japanskog pisca Kotara Isake, a za ekran ga je adaptirao Zak Olkevič (Olkewicz).

Dok se čeka da ovaj film ugleda svjetlost dana, Miraj snima triler „Dyad“, u kojem ulogu ima i Bosanka Dajana Gudić. On glumi Niku, a ona Sofiju (Sofia).
Reditelj je Patrik Flaerti (Patrick Flaherty), a još nisu poznate informacije o tome dokad traje snimanje i kad će biti premijera.






Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *