Main Menu

Ovo su bh. pjevači koji su postali očevi nakon 50. godine: Čola, Džinović, Lipovača…

Muškarcima ne kuca biološki sat kao ženama, pa se mnogi odlučuju na očinstvo nakon pedesete godine. Haris Džinović (71) je zastupnik teorije da je pametnije djecu praviti što kasnije u životu. On je braku sa 30 godina mlađom suprugom Melinom prvi put postao otac sa 53 godine.

Zdravko Čolić (71) u 51. godini godina dobio je prvu kćerku Laru, a pet godina kasnije Unu.

Goran Bregović (72) imao je buran ljubavni život, pa je najstariju kćerku dobio još kao mladić, a onda je čekao nekoliko decenija da se ponovo ostvari u ulozi oca. Sa suprugom Dženanom ima još tri kćerke, a najmlađu je dobio u 56. godini. Brega u međuvremenu postao i djed, pošto je njegova prva kćerka Željka rodila dvoje djece.

Sead Zele Lipovača (67) prvi put je postao otac u 62. godini.

Zdravko Čolić

I u regionu ima dosta primjera očinstva nakon 50. godine, mada više u svijetu kulture.

Reditelj Dragoslav Lazić dobio je blizance u 76. godini sa glumicom Draganom Turkalj, dok iz prethodnog braka sa Snežanom Savić ima kćerku Anitu.

Pravi rekorder je Zvonimir Rogoz. Jugoslavenski glumac prvi put je postao otac sa nevjerovatne 92 godine sa 56 godine mlađom suprugom Agatom.

Svetozar Cvetković dobio je dijete kad su mu bile 52 godine. I Miki Manojlović je ušao u šestu deceniju kad je sa suprugom Tamarom dobio sina Ivana. Branislav Lečić je sa 57 godina postao ponovo otac, i to sina Lava, koji danas ima devet godina, a rodila ga je njegova druga supruga Nina Radulović, od koje se kasnije razveo.



« (Previous News)



Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *