Main Menu

Osobe s tamnim očima obožavaju dugotrajan seks pun užitka

Britanska spisateljica Trejsi Koks (Tracy Cox) oslanjajući se na tehnike koje Kinezi koriste već hiljadama godina, napisala je malo uputstvo kako da na osnovu nečijih crta lica ocijenite kakav je u krevetu.

Vjerovali ili ne, podočnjaci mnogo govore o nečijem seksualnom apetitu.

Osobe koje imaju debele i velike podočnjake često razmišljaju o seksu i imaju vrlo snažan libido, a one s tanjim su još nezasitiji po tom pitanju.

Kad smo već kod očiju, tamne oči imaju strastvene osobe koje obožavaju dugotrajan seks pun užitka, teško se otvaraju, no kad vam to uspije, čeka vas pravi dinamit u krevetu.

Svijetle oči imaju manje zahtjevne osobe koje je lakše zadovoljiti, ali kako su stalno u potrazi za novim izazovima nisu baš pretjerano vjerni.

Guste i debele obrve odmah će vam reći da se radi o osobi koja je vrlo seksualna i voli da eksperimentiše, što uključuje i nevjerstvo, dok oni sa rijetkim obrvama i nisu baš zainteresovani za druženje pod plahtama.

Ravan ili blago grbav nos imaju osobe koje obožavaju seks u ogromnim količinama i znaju sve u krevetu, dok oni sa prćastim nosem očekuju da seks bude romantičan, s tradicionalnim pozama i bez eksperimenata.

Za kraj, pune usne imaju senzualne osobe, a ako još uz to imaju i velika usta, radi se o potentnim osobama koje obožavaju da zadovolje partnera. S druge strane, osobe s tankim usnama su vjerne i odane.

Posmatrajte malo ljude oko sebe, možda će vas neko prijatno iznenaditi.






Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *