Main Menu

Ribnjak i restoran “Izvor”

Ribogojilište “Izvor” najveći je proizvođač pastrmke na prostoru Srednje Bosne sa ukupnom uzgojnom površinom koja prelazi 3.000 m2, uzgojnim kapacitetima od 100 tona Kalifornijske i Potočne pastrmke na godišnjem nivou, te sa proizvodnim kapacitetima u mjestu Mehurići pored Travnika, i na planini Pavlovici između Novog Travnika i Gornjeg Vakufa. Ribogojilište posjeduje zaokružen sistem koji podrazumijeva proizvodnju od mlađi pa do konzumne ribe. Čiste vode rijeke Bile i izvori planine Pavlovice, te riblja hrana najpoznatijeg globalnog proizvođača kompanije “Skretting”, utječu na kvalitet proizvoda za koga se sa sigurnošću može tvrditi da je jedan od najkvalitetnijih na tržištu.

U sklopu ribogijilišta nalazi se restoran “Izvor” gdje možete probati specijalitete od kaliformijske i potočne pastrmke koja se netom izvadi iz bazena i servira za vaš stol.

Ovaj restoran i ribnjak nalaze se u prirodnom ambijentu, na rijeci Bili, između Mehurića i Gluhe Bukovice. Restoran ima veliku i prostranu baštu, lijepo uređenu i ukrašenu sa puno cvijeća i zelenila, okružena rijekom Bilom i bazenima ribnjaka. Odlično mjesto za ručak, odmor, ugođaj i razgovor. Restoran posjeduje i veliki parking. Osoblje ljubazno, hrana ukusna, cijene povoljne. Sve je čisto, / porcija ribe bila je 7 km/. Uvjerite se i sami, bujrum..

Radno vrijeme: 08:00-22:00

Rezervacije i info na: 030/565-305 – 062/803-023.



« (Previous News)



Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *