Main Menu

Ovim zvijezdama opsjednuti fanovi napravili su pakao od života

Prije nekoliko dana donesena je nepravomoćna presuda 57-godišnjem muškarcu zbog slučaja uhođenja pjevačice Nine Badrić. Sličnu situaciju proživjele su i brojne druge domaće i strane zvijezde.

Pjevačica Nina Badrić nedavno se ponovno našla na sudu. Na suđenju 57-godišnjem Iliji M. kojeg pjevačica tuži jer ju je od kolovoza 2018. opsjedao i uhodio na više lokacija, od Hvara do Zagreba, dosuđena mu je uvjetna kazna zabrane pristupa pjevačici na tri godine.

Nakon što je Nina zavapila na sudu ‘Ja ne želim s ovim čovjekom biti u sudnici. Ja se njega bojim. Zašto me stavljate u ovu situaciju?’, kolege i javnost su ogorčeni, žele da se uhode zaustave na vrijeme. U slučaju Ilije M., ukoliko se potvrdi presuda Općinskog kaznenog suda u Zagrebu, umirovljenik će biti osuđen na osam mjeseci zatvorske kazne uvjetno, s kušnjom na tri godine, uz zabranu pristupa Nini te psihjatrijsko liječenje.

Situaciju sličnu Nininoj proživjele su i brojne druge domaće i strane zvijezde.

Jedan od najistaknutijih slučajeva bio je onaj popularnog pjevača Justina Biebera. Kanadski pop pjevač 2012. godine gotovo je postao žrtva osuđenog kriminalca koji je osmislio plan da otme i osakati Biebera, sve zato što mu nije odgovorio na pisma koja mu je godinama slao. Na sreću, plan je na vrijeme otkriven i spriječen.

Ove godine neugodnost je doživjela i reality zvijezda Kim Kardashian. Majka četvero djece tužila je muškarca koji je nekoliko puta dolazio ispred njezine kuće i snimao njezino dvorište, a pokušao je i ući na posjed. Sud mu je odredio trogodišnju zabranu pristupa.

Slično se dogodilo i njezinoj sestri, manekenki Kendall Jenner, koja je samo ove godine tražila i uspješno dobila zabranu pristupa za tri različita muškarca koji su u rasponu od nekoliko mjeseci dolazili ispred njene kuće u Los Angelesu, donosili joj poklone i pokušavali preskočiti ogradu kako bi ušli na posjed.

Domaće zvijezde također nisu imune na ovakve neugodnosti i opasnosti.

Uz primjer Nine Badrić, imamo onaj pjevačice Jelene Rozge koja je mjesecima proživljavala pakao. Jedan ju je obožavatelj mjesecima uhodio, a kad su ga njeni prijatelji pokušali otjerati, rekli mu da je ostavi na miru, on je njih prijavio policiji. Dolazio joj je pred vrata zgrade te govorio da je njegova i da je voli.

“Bilo me strah čak i po danu. Morala sam izaći kako bih prošetala psa, nije mi bilo svejedno. Samo sam se okretala oko sebe. Pa ko voli živjeti u strahu, trčati prema liftu i slično? Grozan osjećaj”, ispričala je tad pjevačica.






Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *