Main Menu

Da li je flertovanje varanje?

Šta je, zapravo, flertovanje? Flert je jednostavna zamisao. To je razgovor kojim privlačimo drugu osobu koristeći svoj šarm i razgovorne sposobnosti.

Ako flertujemo s nekim, ne mora nužno da znači da smo zainteresovani za seks sa tom osobom. Uživamo u prijatnom razgovoru koji nam stavlja do znanja koliko smo nekome privlačni.

Da li je flertovanje varanje? Pa, zavisi od toga kakvom se flertovanju priklonimo. Postoje tri tipa flerta u kom možemo da uživamo dok razgovaramo sa nekim mimo veze.

Bezopasno flertovanje
Ovakva vrsta flerta je ona gdje koristimo gestikulaciju i glas kako bismo imali lijep razgovor. Zadirkujemo osmijehom i smijehom i super se provodimo! Ovo je savršeno prihvatljivo čak i dok smo u vezi. Ako naš partner ovakvu stvar ne može da podnese, znači da je nesiguran ili da se vrijeđa što nekom drugom poklanjamo pažnju.

Dodirivanje
U ovakvoj vrsti flertovanja radimo sve iz prethodne stavke, ali onda napravimo i dodatni korak. Koristimo ruke tako što ih, gotovo sve vrijeme, držimo na nekom dijelu tijela sagovornika. Možda smo nesvjesno stavile ruku na njegovo rame, ali i on i okolina ovo mogu da protumače potpuno pogrešno.

Dirty talk
Kada god pričaju o flertovanju, većina misli baš na ovakav način flerta. Flertovanje je opušteno. Pričati ‘prljavo’ svakako nije. Ako razgovaramo na ovaj način, ako udjeljujemo seksualne komentare i komplimente, ili ako pokušavamo da navedemo tu osobu da spava sa nama, to je potpuno neprihvatljivo ukoliko ste već u vezi.



(Next News) »



Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *