Main Menu

Sarajka Enisa raspametila fanove bombastičnim setom fotografija

Enisa Bukvić, bosanskohercegovačka manekenka s adresom u Dubaiju, pozirala je u donjem rublju poznate marke “Lounge”. Brend je to koji samo na Instagramu prati 2,6 miliona ljudi.

Odlična forma
Naša ljepotica raspametila je tako fanove na Instagramu bombastičnim fotografijama te još jednom pokazala da je u odličnoj formi, bez obzira na to što je iza nje duga modna karijera.

Ovaj brend reklamirale su brojne svjetske ljepotice, a na njihov spisak upisala se i seksepilna Sarajka koju na Instagramu prati čak 839.000 ljudi.

Inače, naša ljepotica je u ljubavnoj vezi s njemačkim glumcem i komičarem Sajmonom Desuom (Simon), koji je slavu stekao putem YouTubea pa je tako njegov kanal jedan od deset s najviše pretplatnika u Njemačkoj. U međuvremenu se pojavio u nekoliko filmova te snimio muzičke singlove koji nisu prošli nezapaženo.

Poznati par, koji se upoznao u Majamiju svakodnevno, na radost fanova, objavljuje zajedničke fotografije nastale na brojnim egzotičnim destinacijama te su jedno drugom velika podrška u svemu.

Sudbonosno mjesto
Dugo su živjeli u Hamburgu, gdje su svili ljubavno gnijezdo, ne zaboravljajući ni Majami kao svoje sudbonosno mjesto u kojem danas imaju stan, ali su na kraju završili na trećoj strani – u Emiratima. S obzirom na to da je oboje izloženo očima javnosti, ni njihovu vezu nisu zaobišli izazovi i iskušenja da opstanu zajedno.

– Sajmon i ja smo poznate ličnosti i moramo negativne komentare slušati kao i pozitivne. Na to se čovjek mora naviknuti. To je najvažnije za jednu ljubavnu vezu. Popularni smo na Instagramu, pokušavamo da stvorimo interesantan sadržaj za pratioce. Također pravimo zajedno komične videoklipove na YouTubeu. Trudimo se da nas medijski pritisak ne slomi – priznala nam je svojevremeno bh. manekenka.

Inače, naša ljepotica do sada se pojavila u nekim od najznačajnijih svjetskih modnih magazina. Na prvom mjestu tu je svakako modna kampanja za „Vogue“ te za „Elle“, „Tiger of Sweden“, „Lulu Lemon“, „Aguaclara“, „Bershka“, Lottie London“ i mnoge druge.

Tri sestre
– Kad se zaratilo u Bosni, moji roditelji su s moje tri sestre i sa mnom otišli u Švedsku. U Sarajevu još imamo kuću, roditelji, sestre i ja vraćamo se kad god možemo – istakla je Enisa.

Enisa Bukvić voli da pozira

Enisa Bukvić, bosanskohercegovačka manekenka s adresom u Dubaiju

Enisa Bukvić voli da pozira






Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *