Main Menu

Znate li kojem dijelu muškog tijela najviše prija ženski dodir?

Muškarci, za razliku od žena, nemaju mnogo erogenih zona. Ali, na njegovom tijelu postoje čarobne tačke strasti, a ni jedna se ne nalazi ispod struka!

Osim bradavice, pupka, prepona i, naravno muškog polnog organa, na tijelu muškarca postoje tačke koje mogu da izazovu erupciju strasti.

Za poljupce
Želite li da isprobate najstariji trik koji zaista pali, “napadnite” njegov vrat. Nakon poljupca u usne skrenite pogled i krenite prema vratu, tačnije području ispod uha. Poljupci na ovom dijelu vrlo su strastveni i zavodljivi te se smatraju najmoćnijom erogenom zonom. Poigrajte se s poljupcima i priuštite mu užitak koji podiže granice.

Za dodire
Vrhovi jagodica koji polako prelaze preko tijela ženama predstavlja pravi užitak. Ali, isti efekt imaju i na muškarcu, posebno na dijelu vrata. Želite li da isprobate ovaj trik upotrijebite maštu i lagano krenite u akciju. Kada zagrlite muškarca i krenete s poljupcima, vrhovima prstiju polako pređite po sredini njegovog vrata i to od potiljka prema dolje. Ovaj nježan dodir vrlo je moćan, posebno ako se kombinuje s prvom tačkom.« (Previous News)Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *