Main Menu

Modni promašaji koji su obilježili ovu godinu

Iza nas je još jedna luda modna godina, a pored modnih otkrića, naišli smo i na totalne promašaje. Ovo su neki koji su obilježili ovu godinu.

Chiara Ferragni

Chiara Ferragni

Jedna od najpoznatijih influenserki na svijetu, ovom je kombinacijom pomalo ‘uprljala’ svoj modni ukus. Čipkani kombinezon izazvao je lavinu komentara i podjeljenih mišljenja njenih pratitelja. No, Chiara je to i predvidjela, dodavši u opis: “Spremna za vaš sud”.

Gigi Hadid

Gigi Hadid

Na Milanskoj sedmici mode, manekenka Gigi Hadid pojavila se u kombinaciji koja ju je poistovjetila sa disko kuglom. Neon pantalone sparila je sa satenskom bluzom sličnih boja, a kako bi potvrdila da ne misli da je ovo pogrešan odabir – vrištećim bojama naglasila je i oči.

Priyanka Chopra

Priyanka Chopra

Još jedna dama koja je isforsirala čipku je glumica Priyanka Chopra. Iako važi za jedno od najljepših lica, ponekad ona “ko je lijep – lijep je” jednostavno ne može biti opravdanje. Preporučujemo da izbjegavate ovu kombinaciju.

Kim Kardashian

Kim Kardashian

Svi se sjećamo modnog odabira Kim Kardashian na ovogodišnjoj Met Gali. Ono što je najzanimljivije je da smo se pri njenom samom pojavljivanju zapitali je li to neko zalutao na ovu svečanost. Unatoč tome što je dobila mnogo kritika, Kim to uopšte nije dotaklo.

Gwen Stefani

Gwen Stefani

Pjevačica Gwen Stefani poznata je po svom upečatljivom i hrabrom modnom ukusu. Zmijskim kompletom još jednom je pokazala svoju odvažnost, no za njega je dobila samo kritike.

Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker

Slavnu “Carrie Bradshaw” mnogi smatraju modnom ikonom, no ona je ove godine dokazala da i takvi griješe. Svojim izborom cipela zgrozila je javnost, a jedino kako ga kritičari mogu opisati je – da je krajnje staromodan.

Hailey Bieber

Hailey Bieber

Nekima u fokusu nisu bile cipele, ali jesu čarape – i to ispod papuča. Jedan od najomraženijih, ali “najmodernijih” lookova ove godine su mnogi pronosali, a među njima je i supruga Justina Biebera.

Madonna

Madonna

Madonna je često na meti osuda, a naročito zbog svojih modnih izbbora. Kada gledamo ovaj outfit, jedino što se možemo zapitati je: “Šta li je njoj bilo u glavi”. Ipak, mrežaste čarape, uski korzet i razrezana suknja kao da nisu bili dovoljni, sve je začinila krunom sa natpisom “Je**te se”.

Bella Hadid

Bella Hadid

Bella Hadid poznata je po svom ležernom stilu, no ovoga puta kao da je malo pretjerala. Iako je uvijek modno osvještena, spajanjem svih trendova u jednu kombinaciju proizvela je samo kontra efekat.






Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *