Main Menu

Astrolog otkriva zašto je Lav najbolji znak

Lav je peti znak Zodijaka, a pored toga što je vatreni znak, on je i muški znak pa su zato svi Lavovi i Lavice srčani i ne prezaju ni od čega, kaže Jovana Vilimonović, astrolog.

Može se reći da ne samo da je Lav kralj džungle, on je kralj i Zodijaka.

Sunce je njegova vladajuća planeta, a to znači da uvijek mora da bude u centru pažnje, kaže Jovana Vilimonović i otkriva zašto je Lav najbolji znak.

Voli da je u centru pažnje
lav voli da je u centru pažnje. Neko će reći da to i nije neka prednost, ali u nekim slučajevima sigurno jeste.

– Lav uvek zna kako da neke birokratske stvari završi najbrže moguće, kako da dobije najbolji sto u restoranu. Njemu je čak i dovoljno da se lepo obuče i da svi gledaju u njega, a svi mi ponekad to želimo. Da smo u centru pažnje. Učite od Lava kako to da postignete – savjetuje astrolog.

Zabavan je
Sa Lavom je uvijek zabavno i on se trudi da ne opterećuje druge svojim problemima. Uvijek se trudi da bude zanimljiv, da ispriča na najdramatičniji način čak i dogodovštine iz taksija, tako da je uživanje slušati ga, dodaje Jovana. Ako ste u takvom društvu, zabava je zagarantovana.

Zna šta želi
Lav nikad nema probleme da donese neku odluku i tačno zna šta hoće i kako to da ostvari.

– Nikad mu ne stajte na put jer će vas sigurno skloniti kao svaku prepreku. Uporan je i ne odustaje ako mu je nešto bitno. Ide pravo do cilja, ako je to na njegovoj listi prioriteta – sugeriše astrolog, prenosi Informer.

Odan prijatelj
Lav je uvijek odan. On provodi vreme samo sa ljudima koji su mu bitni.

– Bira društvo i ako izdvoji vreme za vas znajte da ste mu bitni i da mu je sigurno stalo do vašeg mišljenja. Nije zlopamtilo, zna da oprosti, ali ne i da zaboravi šta se desilo sa nekim starim prijateljstvima. Poštuje druge i očekuje to isto od drugih. Ako izigrate njegovo poverenje, više nikad ništa neće biti isto – upozorava Jovana.

Ima samopouzdanje
Lav je vrlo ponosan i voli da hvali sebe i da ga drugi hvale. On čak i traži pohvalu.

– Ima veoma idealizovanu sliku o sebi i voli sebe. Zato i ne dozvoljava da mu neko kaže kako nije najbolji u svemu, u apsolutno svemu. On nosi nevidljivu krunu na glavi i ponaša se kao da vlada svetom. Istina je da dobro vlada sobom i da zna svoje kvalitete – zaključuje astrolog.






Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *