Main Menu

Razlozi zbog kojih morate pobjeći iz veze

U svakoj vezi postoje dobra i loša razdoblja, a jedan od temelja uspješnih veza svakako je tolerancija. No postoje određene situacije u kojima nema mjesta toleranciji, a sve što možete učiniti jest pobjeći glavom bez obzira.

Vara vas
Možda vam se ovo čini i više nego očitim razlogom da pobjegnete iz veze, no ako malo bolje razmislite, i najspektakularnije žene na svijetu u jednom trenutku svog života odlučile su oprostiti ili pak tolerirati nevjeru. Nemojte se zamarati takvom vezom i uništavati si samopouzdanje, čim se uvjerite da vas vara, recite mu zauvijek zbogom.

Ne poštuje svoju bivšu partnerku
Svoju bivšu partnerku krivi za svoju emocionalnu hladnoću, a vi ćete se naći u poziciji da molite za izlive nježnosti, komplimente, ali i poštovanje. Ni u ovome slučaju nema prostora za raspravu, a jedino što možete učiniti jest pobjeći.

Škrt je
Ako je škrt po pitanju novca, ni u drugim životnim segmentima neće biti darežljiv. Ako ostanete u toj vezi, odviknite se od iznenađenja i lijepih poklona, a pod borom biste vrlo lako mogli naći poklon poput pedometra. Osim toga, odmah se naviknite i na to da troškove svakog izlaska dijelite tačno na pola.

U vezi se osjećate usamljeno
U dobroj i kvalitetnoj vezi sigurno se ne biste trebali tako osjećati. Možda biste ipak trebali poslušati onaj glasić u svojoj glavi koji čujete svaku veče prije spavanja i jednostavno to učiniti – ostaviti ga. Uskoro ćete uvidjeti da ćete se solo, ali bez lošeg partnera, osjećati manje usamljeno i nesretno.

Ponaša se kao dijete
Nije sposoban sam donijeti odluku, u svemu se oslanja na vas, uopšte nije samostalan i sve važno zaboravlja? Vaš muškaraca traži mamu, a ne djevojku, a ako ne želite takvu ulogu, vrijeme je da pobjegnete.






Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *