Main Menu

Bizarne metode kojima su se poznati podvrgli

Da bi izgledali ljepše, ali i mlađe poznati podležu raznim estetskim zahvatima i tretmani, a neki od njih su čak i bizarni.

Starlete Ana Korać, Tamara Đurić i pevačica Mina Kostić navodno su odstranile takozvana slobodna rebra kao bi drastično smanjile obim struka. Mina je navodno stavila silikone u listove, usne, pa čak i mišiće na rukama.

Inače, turski plastični hirurg kod koga je Ana Korać “sređivala” svoje lice otkrio je šta je sve starleta, koja se proslavila učešćem u “Zadruzi”, uradila kod njega.

Starleta je, kako je naveo u svojoj objavi turski hirurg, uradila mačije oči, fejslift, mini fejslift, usne, podizanje gornje usne, operacija nosa, i na kraju reviziju nosa.

Koraćeva je inače do sada operisala grudi, za koje je iskeširala 3.500 eura, nos je operisala više puta, što ju je koštalo 7.000 eura, u usne je stavljala hijaluron – 250 eura, pumpala je jagodice – 200 eura, mačije oči je platila 800 eura, a operisala je i zadnjicu u Turskoj i za to platila 5.000 eura, te je ukupno za korekcije i operacije izdvojila 23.750 eura.

Pjevačica Ana Nikolić redovno sopstvena krv ubrizgava u lice, a PRP tretmanu su se podvrgle i Suzana Mančić, Lepa Brena.

Sa druge strane, problem sa viškom kilograma Tanja Savić, Ana Nikolić, Stoja, Toni Cetinski rješavaju isisavanjem sala na određenoj regiji.

Pjevačica Danijela Vranić je uradila liposukciju cijelog tijela zbog čega je na operacionom stolu provela čak sedam sati.

Želudac su smanjili Indira Aradinović Indi, Darko Lazić, dok je njihov kolega Sloba Vasić ugradio balon u želudac.


Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *