Main Menu

Boja veša otkriva kakva je žena u krevetu

Psiholog Karen Heler (Heller) smatra da boje utiču na raspoloženje, ponašanje, na to kako nas drugi doživljavaju, ali otkriva i kakva je žena ljubavnica.

– Igrom bojama možete da “začiniti” seksualni život – kaže Karen.

Žuti grudnjak nose žene koje su odane partneru i žude za nježnošću, a one koje preferiraju crveno ne gube vrijeme na romantične igrice, vole uzbuđenja i da isprobavaju nešto novo u spavaćoj sobi.

Dame koje rado nose ružičasti, svjetloplavi ili zeleni veš zrače ljubavlju i optimizmom. Imaju djetinjasti šarm, okolina ih doživljava kao neodoljive, vole da se zabavljaju i uvijek su u potrazi na novim pustolovinama.

Ako uglavnom nosite grudnjak boje kože to znači da ste organizovana, prirodna, realna i opuštena osoba koja ništa ne krije.

Žene koje preferiraju bijeli veš nastoje da sačuvaju privatnost. To je boja nevinosti, strasti i tajni, ali rado ih nose i žene koje žele da istaknu prirodnu ljepotu. Bijela je karakteristična za smirene i ozbiljne žene, one koje brinu o partneru i ne plaše se sopstvenih emocija.

Crna boja ukazuje na skrivene emocije, govori o hrabroj i ambicioznoj ženi koja naginje klasičnom stilu i ne prati modne trendove. Želi partnera sa kojim može da ostvari dugu i ozbiljnu vezu, ali to ne znači da pristaje na monoton odnos.


Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *