Main Menu

Čola otkrio detalje romanse s Fridom iz grupe ABBA

Najveća balkanska zvijezda Zdravko Čolić i dalje je omiljen među ženama, a njegovom šarmu nije mogla da odoli ni pjevačica slavne grupe ABBA Frida Lingstad.

Naime, davne 1973. u Luksemburgu, gdje je nastupao na Pjesmi Evrovizije i predstavio se pjesmom “Gori vatra”, Zdravko Čolić imao je kratku romansu s pjevačicom slavne grupe ABBA Anifrid Lingstad, o čemu je svojevremeno i govorio.

– Fridu iz grupe ABBA sam upoznao na Pjesmi Evrovizije, gdje bih drugo. Poslije je uslijedio poziv na vikend. Djelovalo je obećavajuće, ali sam se ja nakon cijele te trodnevne idile osjetio upotrijebljenim poput instant-supe. Skuhaš za pet minuta, pojedeš vruće i to je to. A sve je bilo tu: brvnara, kamin, svijeće i cvijeće, kockaste zavjesice i stolnjaci, pečena riba u foliji sa bademima i eterična ulja… Ali, ona prava, jedinstvena, ludačka strast, koja se desi između muškarca i žene, izostala je. Nije bilo spontanosti, pa je sve izgledalo kao kad zakažeš vježbanje udvoje u teretani – pričao je on svojevremeno, piše Blic.rs.

Ipak, Čola je nedavno u jednom intervju otkrio da nije bilo baš tako.

– Ma, to su muške finte! Ne može žena iskoristiti muškarca, uvijek on iskoristi nju – izjavio je nedavno.

Zdravko Čolić, inače, već decenijama uživa u sretnom braku sa suprugom Aleksandrom s kojom ima dvije kćerke.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *