Main Menu

Draško Stanivuković ostavio Tanju Savić

Vijest da su pjevačica i političar imali aferu odjeknula je kao bomba u domaćim medijima
Nakon što je priznala da je imala avanturu sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem, Tanja Savić je izazvala opšti haos.

Međutim, porodica Stanivukovića bila je šokirana kada je saznala iz medija da je Draško u tajnoj vezi sa pjevačicom i ne žele da prihvate tu vezu.

– Tanja i Draško su se vješto skrivali, oni su počeli da se viđaju dok je on još bio u vezi sa Kristinom sa kojom je trebalo da se vjenča, ali ga je ona ljetos ostavila jer je saznala za njegovu aferu sa pjevačicom. Međutim, njegova porodica, koja je inače jako imućna, nije znala da se on viđa sa Tanjom i da ga je vjerenica iz tog razloga ostavila. Kada su mediji počeli da bruje o tome, oni su sjeli da sa njim razgovaraju i on tada nije priznao da je u vezi, ali nije ni negirao da se tu nešto desilo. Vrlo jasno su mu stavili do znanja da ne podržavaju tu vezu i da Tanja nije žena za njega. Vjerovatno se ljudi vode time da ona ima dvoje djece o kojima mora da brine, a i svi su upoznati sa njenim problemima sa još uvijek zakonitim suprugom Dušanom i ne misle da je pametno da se Draško u sve to petlja. Pritom, na ozbiljnom je položaju da bi izlazili članci o njemu i tome kako je sa pjevačicom. Trajao je dugo taj razgovor – kaže izvor koji poznaje gradonačelnika Banjaluke i dodaje:

– Ni njemu nije prijatno što mediji bruje o njemu i Tanji. On je njoj to i rekao i objasnio joj je da je najbolje da se ne vide i ne čuju jedno vrijeme dok se sve ne stiša. Nije bilo Tanji pravo zbog toga, nimalo, ali je rekla da poštuje njegovu odluku. Nije joj rekao da je razgovarao sa svojima i da su oni negdje prelomili da se on više ne viđa sa njom – završava izvor za pomenuti list.


Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *