Main Menu

Kako isključiti sve oglase koji vam se pojavljuju na internetu

Ako ste poput ostatka planete i umorni ste od stalnih dosadnih reklama koje usporavaju vaš računar, onda ovo ne želite da propustite.

Sada možete odmah ukloniti sve neželjene oglase na svakoj web lokaciji na mreži. Ovo uključuje sve web lokacije s vijestima, aplikacije društvenih medija kao što su Facebook, X (nekadašnji Twitter), pa čak i videooglase na YouTubeu.

Novi alat
Danas jedva možete da gledate video, pretražujete sajt sa vijestima ili čak slobodno kupujete, a da vam se ne ubaci reklama, ovo ne samo da nervira već i usporava vaš računar.

U prosjeku se stranice učitavaju 400 posto brže bez reklama koje ih usporavaju. A svi su poludjeli zbog ovog sjajnog novog alata koji je omiljen širom svijeta jer vlasnicima računara pruža brži i čistiji internet bez oglasa.

A toliko je lako ukloniti oglase i ubrzati pretraživanje interneta.

Ne samo da će zaustaviti sve oglase, već ćete zaustaviti i sve dosadne prozore koji jednostavno neće da se sklone.

Da li ste ikada pogledali neki artikal na Amazonu ili eBayu i naredna tri mjeseca ne vidite ništa osim oglasa za ovaj isti proizvod na svakoj web lokaciji koju posjetite.

To je zato što vas oglašivači prate!

Realnost je da su oglasi sve gori! Nametljiviji, dosadniji i štetniji.

Dobra vijest je da konačno postoji aplikacija koja blokira sve oglase i ubrzava vaše pregledanje pod nazivom Total Adblock.

Odmah će zaustaviti sve dosadne oglase, iskačuće prozore i ukloniti sve praćenje reklama kako bi povećao brzinu vaše web stranice.

Nije ni čudo što ljudi žure da se dočepaju ove nevjerovatne aplikacije jer košta manje od 3 eura!

Kako možete da isključite oglase
Ne može biti lakše da isključite svoje onlajn oglase. Tajna je sjajan novi dodatak za pretraživač pod nazivom Total AdBlock. Ovaj ultrabrzi alat za blokiranje oglasa trenutno uklanja sve dosadne oglase i skočne prozore.

Potpuno je automatizovan i potrebna su samo dva klika da počne da blokira sve oglase.

Kliknite na“Start Blocking Ads Now”, instalirajte aplikaciju Total Adblock koja će tiho raditi u pozadini i blokirati oglase kako biste osigurali da se vaše iskustvo na mreži transformiše.

« (Previous News)Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *