Main Menu

Krema koja briše podočnjake za samo par minuta

Vjerujemo da kao i mi provodite sate i sate skrolajući kroz TikTok trendove i videozapise. Kada je riječ o beauty sadržaju, TikTok uvjerio je čak i one najotpornije od nas da kupe i isprobaju mnoštvo kozmetičkih proizvoda

Bez obzira na kojoj ste strani platforme, uvijek postoji mnoštvo proizvoda koji će se sigurno pojaviti na vašem for you pageu sa sjajnim recenzijama drugih korisnika. Ovog puta na red je došla jedna krema za oči.

Krema za područje oko očiju koja instantno briše podočnjake
Viralni TikTok video s Peter Thomas Roth Instant FirmX Eye Treatment proizvodom zaintrigirao nas je na prvu. Video prikazuje ženu koja se žalila na jako opuštenu kožu ispod očiju, kao i na natečenost i duboke bore. Velikodušno je nanijela proizvod na podočnjake i poput čarolije, sve su te brige potpuno nestale u manje od minute. Isječak sada ima više od tri miliona pregleda na TikToku, a hashtag za sam brend ima 40 miliona pregleda, koji se gotovo isključivo svode na ovaj proizvod. Korisnici su stvorili bezbroj reakcija na izvorni video. Neki su sami isprobavali proizvod, a drugi su jednostavno pokušavali razumjeti kako djeluje.

Prozvan je najjeftinijim liftingom za oči koji možete dobiti, a rasproda se gotovo odmah čim se vrati na zalihe.

Proizvod djeluje tako da trenutno zateže kožu oko očiju, čime se privremeno smanjuje pojava sitnih bora, dubokih bora i podočnjaka.

Postoje i dugoročne prednosti zahvaljujući snažnom kompleksu peptida koji nazivaju Eyeliss i snažnoj kombinaciji ekstrakta lucerne i hidroliziranog proteina lupine, koji štiti kožu i učvršćuje je.

Pravilno korištenje
Osim pozitivnih recenzija, mnogima se nakon korištenja ovog proizvoda pojavilo ljuštenje kože, a moguće je da nisu primijenili pravilne korake prilikom korištenja.

Kako je u videu iznad objašnjeno, postoje tri koraka. Potrebno je prvo dobro protresti proizvod, zatim nanijeti proizvod na četkicu. Nakon što se osuši, vlažnom krpicom nježno uklonite višak proizvoda.

(Next News) »Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *