Main Menu

Posjeta bioenergičaru Džemalu i selu Džindići kod Visokog

Petnaestak kilometara od Visokog, u mjestu Džindići živi Džemal Hašimović. Džemal je bio najmlađi diplomirani ekonomist u bivšoj Jugoslaviji, jer je ovaj fakultet završio u 21. godini. Međutim, ovaj 55-godišnjak kasnije je postao puno poznatiji kada je svoj poziv zamijenio bavljenjem bioenergijom.

Od 1983. do danas, primenom bioenergije Džemal je izlečio na stotine ljudi. Od obične glavobolje do kancerogenih oboljenja, Džemal sve leči, a kaže da najviše uspeha ima kod lečenja išijasa, reumatizma, upale zglobova, cirkulacije krvi, želučanih tegoba i mučnina, bolova kičmenih pršljenova, upale bubrega, mokraćnih i jajovodnih kanala, ciste na bubrezima i jajnicima, oporavka organizma nakon moždanog udara, a imao je uspešne rezultate kod buđenja ljudi koji su u komi bili i do 5 meseci.

Jedino kad njega samog nešto zaboli, ne može da prenese energiju nikome drugome, budući da njegov organizam sam apsorbuje energiju iz kosmosa. Međutim, do sada ga je zdravlje dobro služilo, i kako kaže, još nema lekarskog kartona.


Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *