Main Menu

Pričalo se da mu je Čola otac, bh. pjevač otkrio istinu

Pjevač Amir Kazić Leo otkrio je njegovu povezanost sa Zdravkom Čolićem, za kog se pričalo da mu je otac! Pjevač je važio za velikog zavodnika na estradi devedesetih i početkom dvijehiljaditih godina. Amira su još ‘89. godine svi poredili s velikom balkanskom zvijezdom Zdravkom Čolićem, a svojevremeno su kružile glasine i da mu je on otac.

Kazić je to odmah demantirao, ali nije krio da mu imponra povezivanje s Čolićem, budući da je i danas jedna od najvećih muzičkih zvijezda, piše Mondo.rs.

– Rekao sam da će mi Čola to skupo platiti, da ću tražiti alimentaciju za sve ove godine. Da sam na njegovom mjestu, snimio bih duet, da pokažemo jesmo li doista toliko slični i vizuelno i vokalno ili nismo. Čola je od mene stariji samo 14 godina i ne može da mi bude tata – rekao je prije mnogo godina za hrvatske medije.

– Ne razumijem zašto Čola šuti, a svi o tome pričaju. Da sam na njegovom mjestu, zagrlio bih ga, slikao se i ljudi bi zašutjeli – rekao je Leo.

Bh. pjevač je u jeku popularnosti obožavao druženje s koleginicama s estrade, s mnogima je bio povezivan, a nikada nije krio da se u ženskom društvo osjeća lijepo i prijatno. Dame su padale na njegov šarm, a on je znao da koristi svoj glas kako bi ih osvojio. Snimio je duet sa Severinom “Kreni” koji je bio veliki hit. Iako u svojim pjesmama uglavnom pjeva o nesretnim ljubavima, Amir je više od tri decenije u sretnom braku sa suprugom Bibom, koja izbjegava da se pojavljuje u javnosti.


Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *