Main Menu

Sjećanje na Donnu Ares

Na današnji dan 2017., svoju životnu borbu izgubila je Azra Kolaković, poznatija kao Donna Ares.

Ona se dugi niz godina borila protiv opake bolesti koju je uspjela pobijediti dva puta. Svojim primjerom pokazala je s koliko snage se čovjek može boriti s ovom bolešću, samo ako tako odluči.

Nije se dala, no, na žalost u 41. godini izgubila je najvažniju bitku, onu za život. Iza nje je ostala porodica i vjerni fanovi koji je se i danas često prisjete komentarom ispod posljednje fotografije na društvenim mrežama.

Sve vrijeme je bila pozitivna i sa svojim fanovima dijelila dane borbe.

Ipak, mnogima je još uvijek u sjećanju i posljednja pjevačicina objava na Instagram profilu koju je uputila svojim fanovima.

– Voli vas vaša Donna Ares – stoji u posljednjoj objavi na ovoj društvenoj mreži.

Donna Ares je rođena 1. januara 1977. godine u Bihaću. Odrasla je u muzičkoj porodici. Njen otac je svirao na gitari, majka na klaviru, ali je i pjevala. Završila je nižu i srednju muzičku školu i umjetničku školu u Bihaću.

Prvi javni nastup imala je na hrvatskom festivalu Dora 1997. godine s pjesmom Zadnja noć. Postala je popularna u BiH nakon objavljene pjesme “Kazna”. Prvi album objavila je 1998. godine “Ti me više ne voliš”.

Donna Ares uvijek je bila simbol jake žene koja je znala šta želi od života i išla hrabro ka tome. Publika će je vječno pamtiti po osmijehu, vedrini, snazi i nevjerovatnom talentu.

 


Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *