Main Menu

Slavne dame sa najraskošnijim grudima na svijetu: Njihove obline djeluju kao hipnoza

Različite liste prave s poznatim ličnostima u glavnim ulogama, pa je među njima i lista zvijezda sa najraskošnijim grudima. Za pojedine zvijezde sa tog spiska kaže se da imaju prirodne atribute dok je prirodnost oblina drugih, poput Kim Kardashian, pod znakom pitanja jer se sumnja da su rezultat plastične operacije.

Kim Kardashian plans to remain single for another year: It'll be really  good for me | Marca

Glumica Sydney Sweeney našla se u centru velikog skandala zbog svog izgleda i velikih grudi ili ako bi pitali producentkinju Kerol Baum, loše glume. Baum ju je kritkovala da “nije ni lijepa ni dobra glumica” pa se pitala zašto ova zvijezda u usponu na filmskom platnu izgleda toliko atraktivno.

Why Is The Discourse Around Sydney Sweeney's Breasts So Unhinged? | British  Vogue

Mariah Carey

Salma Hayek, Christina Hendricks, Kate Upton koja je stekla popularnost pa se povukla sa scene i Beyonce nalaze se skoroj na svakoj listi ove vrste. Pridružuje im se i Madalina Dijana Geena čija je stara fotografija napravila pometnju na društvenim mrežama.

Sofia Vergara, Demi Lovato, Katy Perry, Mariah Carey, Tayra Benks… svaka ističe svoju atraktivnost onako kako smatra da je to najbolje, uz manju ili veću pomoć stilista. Izdvajaju se i Ket Denings i Emili Ratajykowski, kao primjeri ženske ljepote odnosno jednog oblika te ljepote koja je izuzetno raznovrsna. I upravo to fotografije i prokazuju, ljepota žena koja na javnoj sceni promovišu svoj glumački, pjevački ili neki drugi talenat.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *