Main Menu

Tajne zavođenja

Za svaki horoskopski znak postoji mala tajna kako ga osvojiti.

Jedni vole romantiku, drugi direktnost, treći misterioznost u zavođenju.

Ono što je svima zajedničko – imaju slabe tačke na koje svako od njih pada.

Ovan
Budite direktni s njima, neka oni odlučuju o svemu. Budite pustolovni, dajte im prostora da se dokažu.

Bik
Ako želite osvojiti srce osobe rođene u ovom zemljanom znaku, morate biti odmjereni.

Nemojte ih požurivati, trudite se izgledati dobro, nemojte igrati nedodirljive igre, budite pouzdani i odani.

Blizanci
Oni su govornici. Koketirajte s njima, razgovarajte puno s njima, budite duhoviti i uzbudljivi. Također, dajte im prostora da vam kažu sve šta žele i budite spremni slušati ih dugo vremena.

Rak
Ako vam je cilj pridobiti osobu rođenu u ovom vodenom znaku, zamolite je za pomoć, razgovarajte o porodici, družite se kod kuće, budite ljubazni, brižni i tradicionalni.

Lav
Niko ne voli biti u centru pažnje kao oni. Laskajte im, dopustite im da preuzmu inicijativu, ali pokažite i ljubav, učinite ih ljubomornima, pokažite da je zabavno biti s vama.

Djevica
Djevice će “pasti” na to ako ih zamolite za pomoć ili savjet. Pobrinite se da uvijek izgledate dotjerano, ne glumite jer ćete biti “pročitani”, pokažite da imate razuma i prije svega budite strpljivi.

Vaga
Njihov šarm je neodoljiv, a ako ste odlučili osvojiti predstavnika ovog znaka, budite pristojni i fini. Dajte im osjećaj slobode, slušajte ih i pokušajte im biti najbolji prijatelj – neće vam odoljeti.

Škorpion
Niko ne voli nepoznato i misterij kao Škorpion. Zato budite tajanstveni, ali i pošteni i odani – Škorpioni su perceptivni i lako će otkriti ako ih uopće pomislite izdati. Također, nemojte im govoriti što da rade, pustite ih da rade što su naumili.

Strijelac
Kao Jupiterova djeca, ljudi rođeni u znaku Strijelca vječni su optimisti. Ako ih želite osvojiti, budite duhoviti, iskreni i otvoreni. Koketirajte s njima i dajte im prostora da shvate koliko će im život biti dosadan bez vas.

Jarac
Oni su tradicionalisti. Pokažite da ste sofisticirani i otmjeni, budite vrijedni i ambiciozni i ne provodite sve svoje slobodno vrijeme s njima. Hladno Jarčevo srce lakše ćete osvojiti ako on shvati da ne može biti s vama 24 sata dnevno i da vam je posao ponekad važniji od ljubavi.

Vodolija
Djeca budućnosti stavljaju prijateljstvo ispred flerta i ljubavi. Ako vam je stalo da osvojite srce Vodolije, prvo mu postanite prijatelj. Budite jedinstveni, dajte im slobodu, iznenadite ih i nemojte biti agresivno emotivni. Ukratko – budite mađioničar. Ako na to niste spremni, zauvijek ćete ostati u prijateljskoj zoni s Vodolijom.

Riba
Ako želite osvojiti najemotivnije ljude Zodijaka, budite romantični i empatični. Pozovite ih u šetnju, a ako ste žena, igrajte ulogu djevojke u nevolji – muškarac rođen u znaku Riba dat će sve od sebe da postane vaš osobni heroj.


Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *