Main Menu

Bakire, Milorade i Dragane, halala dobiti nećete

Facebook status Mirze Halvedžića koji je objavio nakon što je s tuzlanskog aerodroma otpratio četvoročlanu porodicu iz BiH u bijeli svijet postala je hit na društvenim mrežama. Država iz koje svakodnevno ljudi bježe ponajprije zbog bezobrazluka, nerada i lopovluka političara koji je vode, tjera svoje građane da bježe glavom bez obzira i najčešće se više nikada ne vrate. Evo šta je Mirza napisao:

“Nedjelja, 7:00 je sati, Međunarodni aerodrom Tuzla, dovezao sam prijatelja sa porodicom, odlaze za Njemačku, već pola sata sjedim, gledam i svjedočim nestanku jedne kompletne nacije i jedne države.

Dobro jutro BiH, dobro jutro Bakire, Milorade i Dragane, upravo ste otjerali još jednu četveročlanu mladu, perspektivnu,obrazovanu porodicu sa dvoje djece iz BiH.

Dobro jutro lažne patriote, licemjeri i lažni zaštitnici nacionalnih interesa.

Dobro jutro i građanima saučesnicima u ovom svakodnevnom zločinu.

Baš kao i Milorad, Bakir i Čović i građani svojom šutnjom, mrdanjem u stranu, sitnim kratkoročnim ušićarom ubijaju budućnost naše države.

Dobro jutro načelniče i Predsjedavajući, na onaj spisak od 500 manje upisane djece u OŠ “Žepče” dodajte ovog jutra još dvoje.

Halala dobiti nećete jer tjerate one koji ne žele ići, ali moraju!

I ovog kao i prethodnog, a i narednog jutra BiH trajno i besplatno ustupa Njemačkoj jednog visokoobrazovanog “pečenog” kadra u čije obrazovanje Njemačka nije uložila ni 1 KM, dobit će i jednog radnika sa najdeficitarnijim zanimanjem i gratis još 2 prekrasna građanina koji će graditi društvo države koja im pruža budućnost.

Dobro za vas, a za BiH još jedno tmurno jutro, možda je svjetlo i ugašeno, ali mi to još ne vidimo?


Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *