Main Menu

Mnogi će se iznenaditi: Fizičke osobine kojima muškarci ne mogu odoljeti

Prema nauci, muškarci su opsjednuti pojedinim fizičkim osobinama. U ovom modernom dobu tehnologije i društvenih medija online spojevi jedan su od najboljih načina za pronalazak partnera, ali i najgori.

Aplikacije za spoj
Iako vas aplikacije za spojeve mogu približiti većem broju partnera, oni također mogu biti jedni od najgorih koje ste ikada upoznali.

Otkako postoje raznovrsne online platforme za upoznavanje, mnogi su pokušavali pronaći najbolji način za privlačenje potencijalnih partnera, od izbora profilne fotografije do uređivanja samog profila.

Ali na kraju, ne možete pobijediti nečije osobne preferencije. To je dobra lekcija i ne biste se trebali pokušavati popraviti kako biste se uklopili u neki standard ljepote koji muškarac ima. Onaj kojem je suđeno biti s vama voljet će vas baš onakve kakvi jeste – s manama i vrlinama.

Provedena anketa
Internetska mreža za upoznavanje ispitala je navike svojih više od 318 miliona korisnika iz cijelog svijeta te uporedila rezultate na temelju spola, seksualnosti i fizičkih osobina kao što su tip tijela, visina, boja očiju i boja kose, donosi YourTango.

Usput su otkrili koje žene obično dobivaju najviše poruka i odgovora od muškaraca, a rezultati su u najmanju ruku zanimljivi.

Ovo su četiri fizičke osobine kojima su muškarci opsjednuti, prema anketi:

Ni previsoke, ni preniske
Četrdeset i šest posto muškaraca preferira žene čija je visina između 160 i 168 centimetara.

Smeđe oči
Plave oči očito nisu toliko poželjne kao smeđe, prema nevjerovatnih 60 posto muškaraca. Žene sa smeđim očima imaju veću vjerovatnost da će primiti poruku, za razliku od žena s bilo kojom drugom bojom očiju.

Smeđa kosa
Iznenađujuće, brinete će vjerovatnije primati poruke, prema 40 posto muškaraca, za razliku od plavuša (15 posto), prema studiji.

Prosječno tijelo
Većina je navela da vole partnerice prosječnog izgleda. Žene atletske građe privlače samo šest posto muškaraca.« (Previous News)Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *